HP EliteBook x360

Slider

HP EliteBook x360


Effektivitet og teamwork på farten

Når din velindrettede arbejdsplads er, hvor du befinder dig, er det afgørende for din effektivitet, at du selv medbringer al den indretning, der er nødvendig for at være online og være effektiv.

HP Elitebook x360 er en professionel PC i notebook format. Den er 'speckket' med regnekraft, lysstyrke og sikkerhed, og er opkoblings- og mødeklar. Takket være Audio by Bang & Olufsen og HP Active Pen er den mere end klar til at blive forsamlingens midtpunkt.

Hele verden og hele vejen rundt
Uanset hvor du skal arbejde, hvad du skal lave, eller hvem du skal arbejde med, kan Elitebook x360 stille op og levere. Derfor 360. Når du vælger 4G LTE til får du alle 4 verdenshjørner samtidig. Vælg tastetur eller touchskærm og skriv tekster eller tegn skitser alt efter opgave og temperament.

Måske verdens mest sikre PC
Du er på farten, fordi det bringer dig tættere på dine kunder, dit team og de mange forretningsmuligheder, som venter ude i verden. Det bringer dig også tætter på dem, der gerne vil have fingrene i dine data. EliteBook x360 er udstyret med en palet af banebrydende sikkerhedsværktøjer - både software- og hardwarebaserede. HP Sure Start betyder automatisk gendannelse af BIOS, hvis hackere alligevel har haft succes med at bryde ind, eller når der er sket anden skade.

Når du risikerer, at verden sniger sig til at kigge med på skærmen, skal du vælge Sure View til. Når du slår filteret til, er skærmens indhold kun synlig for dig. Og selv når du er uden netforbindelse, giver Sure Recover dig mulighed for at gendanne maskinen til seneste image.

Selvfølgelig kan x360 også leveres med fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse som adgangskontrol.

Masser af motor. Langt på literen

En hel arbejdsdag og aftenen med
HP EliteBook x360 er drevet af en 7. generation Intel Core processor og kan opgraderes med Gen3 solid-state drev. Til dem, som skal håndtere de allerstørste filer, er der gjort klar til 16GB DDR4 hukommelse.

Folk på farten arbejder flere timer og tager ofte aftenen med. Det kræver sit batteri og stiller krav om hurtig opladning. Sæt kryds i begge med x360.

x360 på det store lærred

Selvfølgelig har HP også produceret en film om x360 og alle dens arbejds-, teamwork- og sikkerhedsfunktioner.

Har du set os i bybilledet?

Kompetera’s firmabil er dekoreret med HP EliteBook x360 promo, og det kan være du har set os køre rundt omkring i Københavnsområdet, hvor vi holder til.

Vi servicerer mange kunder dagligt i nærområdet, med specielle leverancer og support. Vi dækker dog hele Danmark med konsulenter, men vi har selv mulighed for hurtigt at rykke ud i området omkring Søborg, hvor vores kontor ligger.

Prøvekør en x360 i en uge - helt gratis

Vil du opleve alt hvad EliteBook x360 kan inden du anbefaler den til dine brugere? Så kan du det - helt gratis. Fortæl os hvornår, du vil teste den. Så kommer vi forbi med den.

Du kan selvfølgelig også finde hele EliteBook x360-serien i vores webshop.
Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik