WORKSHOP
Microsoft Evangelist
Kompetera A/S
Jesper Toft
Office 365
Microsoft 365
Slider

Microsoft kan meget mere, end de fleste er klar over

Bestil en skræddersyet workshop med vores Microsoft-specialist, Jesper Toft få omsat jeres it-udfordringer og behov til køreklare løsninger.

Microsoft er en matrix af muligheder, både når det gælder drift, sikkerhed og produktivitet, og hver uge kommer der nye rækker og kolonner til. Det er blevet en fuldtidsopgave at følge med og holde overblikket, derfor har vi Jesper ombord til at hjælpe vores kunder med at navigere sikkert og vælge rigtigt.
Når Office 365 og Windows 10 Enterprise bliver udvidet med Microsoft Enterprise Mobility + Security er resultatet Microsoft 365. I praksis betyder det forbedret it-sikkerhed ved hjælp af kunstig intelligens og helt nye muligheder for kontrolleret deling af dokumenter og information.

Alt-på-én-skærm administration forenkler administration af moderne arbejdspladser, inkl. enheder fra Apple.

Halv eller hel dag? Det afhænger af, hvor langt I er

En halv dag rækker til det indledende og er til jer, der skal have koblet udfordringer og behov med Microsoft-muligheder og -løsninger. En hel dags workshop er til dem, der er skridtet videre og klar til at få konfigureret og implementeret løsninger og værktøjer drevet af Microsoft.

Skræddersyet betyder tilpasset

Jesper tilpasser workshop og indhold efter jeres konkrete situation og behov. Derfor er det vigtigt, at I briefer ham inden, I mødes. I kan enten skrive eller ringe sammen.

Interesseret i et Teams Workshop?

Vi tilbyder også skræddersyet workshops med fuld fokus på Microsoft Teams
Læs mere om Teams og se priser på halv- og heldags workshops.

Jesper Toft

Jesper kan sin Microsoft til fingerspidserne og har masser af erfaring med at oversætte og omsætte muligheder til virkelighed - blandt andet fra sin tid som Technical Solutions Professional hos Microsoft i Irland.

Når Jesper siger 'Microsoft-evangelist' om sig selv, er det fordi, han arbejder med produkter og løsninger, der kan meget mere, end de fleste er klar over. Hans muligheder for at skabe værdi for vores kunder med Microsoft, afhænger af, hvor godt de kender til mulighederne med Microsoft.

At være evangelist er at forkynde. Det handler i ordets bogstavelige forstand om at gøre noget kendt for andre.


KONTAKT

Jesper Toft

Microsoft Evangelist
Kompetera A/S