Whitepapers

Vi har mange tilfredse kunder
Vi rådgiver daglig kunder med løsninger til forskellige udfordringer. Vi gør det hver dag, og vi kan lide det vi gør. Det er ikke uden grund at vores motto er:

 

"Vores kunder skal være så tilfredse
at de anbefaler os til andre"

 

Har vi ikke rådgivet dig endnu, og vil du gerne kende lidt mere til vores typer af rådgivning, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på vores mange succes historeier.

Vi har samlet et udvalg af vores mange kundecases herunder, som måske kan virke inspirerende på dig, og som måske kunne ligne en af de udfordringer du sidder med i dag.


Icopal - Valgt Nimble Storage

Icopal lyttede til uafhængig rådgivning fra Kompetera, og det bragte et uventet navn inden for storage på banen, da man skulle udskifte det gamle storage system.

Læs vores kunde case på hvordan vi rådgav Icopal, som efter grundig vurdering og "Proof of Concept" prinsippet, valgte NimbleStorage.

Læs mere

Hyperkonvergens med Lenovo

I en tid, hvor flere og flere har brug for ”muskler” til data og applikationer, er der behov for en skalérbar og højt ydende infrastruktur som også er let at administrere. Det sætter it-afdelinger under pres og kræver nye svar fra hardwareleverandører, administratorer og udviklere.

Løsningen er nu sat i drift og leverer performance over det forventede. Det åbner for spændende perspektiver.

Læs mere

Nordkysten fik Lenovo tablet til mobile opgaver

Med Kompetera fik Entreprenørfirmaet Nordkysten fuld integration af nye Lenovo Windows tablets i deres arbejdsflow.

Medarbejderne bruger som nævnt en direkte VPN-linje til netværket hjemme i virksomheden, hvor et velfungerende datacenter holder styr på data, video og billeder. Virksomheden er i øvrigt godt i gang med at skifte Windows 8.1 ud med Windows 10.

Læs mere


Gylling efterskole

God rådgivning og nem implementering Niels Kridal understreger, at han udover prisen også har været meget tilfreds med rådgivningen og det høje serviceniveau hos Kompetera.

Læs mere

Alectia

Virksomheden stod i en situation, hvor 400 medarbejdere på de 4 danske lokationer skulle have nye PC’er. Kravet fra IT-chef Christian Krabbe var, at de 400 PC’er skulle leveres færdiginstallerede og konfigureret på hver enkel medarbejders skrivebord.

Valget af PC’er faldt på DELL, og ALECTIA valgte fire forskellige modeller til at opfylde medarbejderes behov i virksomheden.

Læs mere

DIIS

Først skeptisk – siden overbevist ”Da Kompetera præsenterede mig for UniFi- løsningen, var det helt nyt for mig. Først var jeg meget skeptisk, da løsningen næsten var for billig til at være sand. Jeg var bekymret for, om jeg til den pris virkelig kunne få opfyldt vores krav til et trådløst netværk.

Jeg har tidligere arbejdet med netværk fra de traditionelle spillere på markedet, og her har prisen været en hel anden” fortæller Rasmus Gammeltoft-Hansen.

Læs mere


Superfos

Med det formål at standardisere PC platformen hos Superfos blev Kompetera valgt som leverandør til at håndtere og distribuere PC’er til 12 europæiske lande.

Læs mere

Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune har nu brugt elektroniske valglister ved tre valg. Ved det seneste Folketingsvalg i september 2011 valgte kommunen at samarbejde med Kompetera om IT-logistikken. Og der blev sat et stort kryds ved succes!

Læs mere

Fritz Schur Gruppen

I en særdeles dynamisk forretningsverden er der sjældent tid til at vente flere dage på at få ordnet et problem med netværket eller vente på, at en ny medarbejder bliver produktiv. Derfor repræsenterer Kompetera bufferlageret en værdi for Fritz Schur Gruppen i kraft af mindre spildtid og øget effektivitet. Men det er ikke den eneste fordel, koncernen har af samarbejdet.

Læs mere


Københavns Kommune

Over 3 omgange i løbet af efteråret 2010 leverer Kompetera en PC‐løsning bestående af 1600 Lenovo PC’er til Københavns Kommune.

Maskinerne bliver leveret ud fra Kompeteras håndteringskoncept, hvor PC’erne først bliver sendt til Kompetera, som står for at klargøre dem.

Læs mere


Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik