Copyright infringement

Microsoft Teams

Introduktion til den nye måde at arbejde sammen i Office 365

Målet er mere succes. Midlet er Microsoft Teams

Den succes, som vores virksomhedskunder er afhængige af løbende at skabe for sine kunder og sig selv, kan kun skabes af medarbejdere, som arbejder godt og effektivt sammen. Værktøjer, som letter samarbejdet blandt medarbejdere og samspillet med kunder, er deres vægt værd i guld.

Microsoft Teams samler og integrerer kendte applikationer i sky af muligheder for lettere at arbejde godt og effektivt sammen. Hele molevitten er pakket ind i en sikkerhedsløsning, som gør det så let som at sætte et flueben at slippe dokumenter fri til at skabe værdi for kunder og forretningen uden, at de kan slippe ud.

MERE SAMARBEJDE

Microsoft Teams gør organisationen og medarbejderne mere produktive gennem at gøre det lettere at arbejde sammen i Office 365 applikationer - både Word, Excel, PowerPoint og SharePoint.

BEDRE KOMMUNIKATION

Teams gør det lettere at tale og forstå hinanden. Vælg og skift mellem gruppechats, onlinemøder, opkald og webforsamling - alt sammen i meget bedre kvalitet end hvad, I er vant til fra Skype.

HØJ SIKKERHED

Det er så let som at sætte en flueben at administrere data og dokumenter i Teams. Nu er det muligt både at leverer den datasikkerhed, som kræves og lader dokumenter leve der, hvor de skaber mest værdi for forretningen.

CUSTOMISED

Teams spejler fremtidens Microsoft. Grundlaget er open source software og Teams er bygget til at spille effektivt sammen med både Microsofts egne applikationer og dem fra 3. parts leverandører. Tilpas værktøjet til opgaven.

SAMARBEJDE

Del dine ressourcer, sikkert og hurtigt

Skal du dele indhold i dokumenter, eller have andre til at rette i dem. Kan du let, hurtigt og sikkert altid finde den seneste version af et dokument. Se hvad der er blevet rettet og hvem der har gjort det – og hvornår det er sket.

Frihed til at arbejde sammen

Med hvem som helst, når som helst, hvor som helst - på en sikker måde.

En del af Office 365 pakken

Idet Teams er gratis når du i forvejen har Office 365, har du også altid programmet med dig der hvor du har din Office 365. Det er en del af en sikker sky, som du allerede har.
Microsoft Teams er køreklar til Office 365-kunder. Bestil en introduktion hos vores Microsoft-specialist og kom langt på kort tid.


Oplev hvorfor Teams er en helt ny platform og måde at samarbejde på, som også tilgodeser it-afdelingen. Få selvsyn for sikkerheden og forstå fordelene ved telefoni i skyen uden dedikerede servere og ved hjælp af Direct Routing.

Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik

TEAMS WORKSHOP

Få en halv-eller heldags skræddersyet Workshop på Microsoft Teams.