Sikkerhed

IT-sikkerhed er kunsten at både blæse og have mel i munden

Kunder forventer skræddersyede produkter og services i høj kvalitet - og leveret når og hvor de behøves. Og takket være de enorme mængder data, som kunder selv producerer og deler, er virksomheder i dag - og i meget højere grad end før - i stand til at møde den forventning.

Den nye forretningsvirkelighed gør data til kapital og gør virksomheder sårbare på en ny måde. Når flere og flere af virksomheders aktiver består af bits i stedet for atomer, bliver IT-sikkerhed forretningskritisk.

Effektiv IT-sikkerhed er en balancegang. Kunde- og virksomhedsdata skal både hegnes ind og slippes fri. Virksomheder skal sikre sig mod tyveri og læk af data og skal overholde dataregulativer. Samtidig skal data ud og arbejde og skabe forretningsværdi. Når det gælder datasikkerhed skal virksomheder kunne både blæse og have mel i munden.

Slip data og brugere løs uden af slække sikkerhedstøjlerne

I samarbejde med vores partnere leverer vi applikationer og værktøjer, der giver virksomheder det overblik og den kontrol, som gør dem i stand til at balancere frihed og datasikkerhed og sikre effektivitet og produktivitet.

Små og mellemstore virksomheder har ikke kun små og mellemstore IT-sikkerhedsudfordringer og behov for overvågning af netværk og enheder. Men de har små og mellemstore budgetter og kun få muligheder for at allokere folk på fuld tid til IT-sikkerhed.

Derfor arbejder vi løbende med at kombinere markedets bedste sikkerhedsprodukter til små og mellemstore virksomheder med vores supportorganisation. Vi tilbyder monitoreret og synkroniseret 24/7 drift og sikkerhed som dækker både netværk og endpoint-enheder.
Ønsker du at vide mere om hvad Kompetera kan gøre for din forretning kan du udfylde nedenstående formular og blive kontaktet angående dine interesseområder.
Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik

LÆS OGSÅ...

Få styr på adgangskoderne i virksomheden
Selvom alle systemer er sat korrekt op og overvågningen er i top, kan en simple adgangskode have fatale konsekvenser.
Det er umuligt at stoppe en uhensigtsmæssig indtrægen, hvis nøglen i døren har været korrekt.
Få styr på hvordan alle har opsat deres adgangskoder, og at de er stærke nok til at holde uventet gæster ude.
Hurtigt og simpelt syn for sagen, som du kan tage aktion på med det samme.