Referencer

Nedenfor fortæller en række af Kompeteras kunder lidt om, hvorfor de har valgt lige netop Kompetera som deres IT-leverandør og -samarbejdspartner. Både når der drejer sig om konkrete problemer og når det drejer sig om at implementere nye løsninger, der fremtidssikrer de enkelte virksomheder, understøtter deres forretningskoncepter og tilfører dem merværdi.

Whitepapers

Vi har samlet alle vores whitepapers til fri dowload i PDF formater.

Her kan du læse mere om de udfordringer vi har løst for nogle af vores mange kunder.

OBH Nordica Denmark A/S

Daglige anbefalinger

Kompetera er partner i de IT-løsninger, vi laver her i OBH Nordica. Og når der opstår et IT-problem - lige meget hvad - hjælper Kompetera med at finde den rigtige hardware-løsning eller forbinder os med de rigtige, professionelle konsulenter.

Sådan har det efterhånden været i en hel del år. Vores samarbejde fungerer gnidningsløst og optimalt. Og så længe det gør det, fortsætter det naturligvis. Derfor anbefaler jeg meget gerne Kompetera til andre. Det sker faktisk nærmest dagligt.

OBH Nordica Denmark A/S
IT-ansvarlig

Metro Service A/S

Topkaraktér til pris og service

Vi har i den senere tid samarbejdet med Kompetera, når det drejer sig om vore klient-pc´ere, SAN opgradering, konsulentydelser, Microsoft licenser og om en opgradering af Exchange 2003 til 2010.

Da vi valgte Kompetera til opgaverne, var det naturligvis først og fremmest på grund af de konkurrencedygtige priser, vi blev tilbudt. Men ud over det er den service, som Kompetera leverer, også til topkaraktér. Derfor kan jeg da kun anbefale Kompetera til andre.

Metro Service A/S
IT-administrator

BK-Medical A/S

Forbillede for branchen

Vi handler stort set alt vores IT hos Kompetera. Det har vi gjort gennem de seneste syv år med enkelte afbrydelser, hvor vi har prøvet andre leverandører. Men hver gang er vi vendt tilbage, fordi ingen andre kan måle sig med Kompetera.

Når vi taler standard og service, er Kompetera uden sidestykke. Derfor er jeg heller ikke bleg for at anbefale Kompetera til andre, for IT-virksomheden er simpelthen et forbillede for hele branchen.

BK-Medical A/S
System Manager End User

Ramirent Danmark

Altid fornuftige priser

Ramirent handler alle handware-løsninger hos Kompetera. Det har vi altid gjort, og det vil vi sikkert altid gøre. For Kompeteras medarbejdere leverer en rigtig, rigtig god service, de er dygtige og de er altid hjælpsomme.

Selv når jeg kun kan komme med en halvkvædet vise om et eller andet problem, bliver der straks taget hånd om det. Altid med et smil. Og altid til en fornuftig pris. Så jeg har ikke svært ved at anbefale Kompetera til andre

Ramirent Danmark
Platform Specialist

Securitas A/S

Helhjertet indsats hver gang

Kompetera har leveret hardware og software til Securitas i mere end otte år. Og faktisk er virksomheden vores eneste leverandør af hardware. Hver gang der opstår et IT-problem i Securitas, kontakter vi Kompetera, som altid står klar til at gøre en helhjertet indsats for at løse problemet for os.

Vi er absolut tilfredse med samarbejdet, der fungerer pletfrit. Derfor holder vi os heller aldrig tilbage fra at anbefale Kompetera til andre virksomheder.

Securitas A/S
System Manager End User

Transport-Teknik A/S

Den gode pris gør udslaget

Vi har samarbejdet med Kompetera om hardwaren på vores server-side gennem de sidste to år.

Det har vi især gjort, fordi Kompetera kan tilbyde rigtig gode priser på de opgaver, vi skal have løst. Og så længe virksomheden kan det, og så længe samarbejdet i øvrigt forløber så gnidningsløst, som tilfældet er, fortsætter samarbejdet. I den forbindelse kan jeg kun anbefale Kompetera som samarbejdspartner.

Transport-Teknik A/S
IT-driftsadministrator

5 gode grunde til at vælge Kompetera

Du kan også se en video her, hvor de IT-ansvarlige Michael Opsahl fra Superfos og Jens Ølgaard fra R82 fortæller, hvorfor de har valgt Kompetera som IT-leverandør og –problemknuser.