Slider

Om Kompetera

Kompetera er en danskejet IT-virksomhed, grundlagt i 2004. Siden har vi hjulpet vores kunder med at skabe stabil IT-drift gennem konsulentydelser, infrastrukturløsninger til datacentret samt levering af hardware til virksomheden.

I dag oplever vi, at IT-afdelingerne arbejder under et stadigt større pres. Forretningen kræver en høj grad af sikkerhed, hurtig reaktionsevne og nye services. Brugerne kræver mobilitet, frihed i arbejdet og adgang til data. Budgettet kræver mådehold og rettidig omhu. Det er vores mission at lette presset ved at tilbyde skalérbare hybridløsninger.

Det bedste fra begge verdener

Hos Kompetera har vi tilpasset vores forretning, så vi har spændvidden til at hjælpe vores kunder med de nye udfordringer. Vi leverer både traditionel IT-infrastruktur, rene cloudløsninger og hybridløsninger, der forener det bedste af begge verdener og kan udvikles sammen med forretningen. Vi kalder det rightsizing IT.

Kompetera som samarbejdspartner Hos Kompetera er det vores vision, at vores kunder skal være så tilfredse, at de anbefaler os til andre.

Med Kompetera får du derfor en partner, der yder kompetent rådgivning og sparring. Vi er heller ikke bange for at udfordre vores kunder – og lægger desuden stor vægt på at give en god personlig service og være meget fleksible i forhold til at få samarbejdet til at fungere optimalt. Derudover har vi et netværk af dygtige samarbejdspartnere og andre kunder, som man kan dele erfaringer med.


Se vores virksomhedspræsentation

Læs om hvorfor vi bruger en bro som illustration.

Idéen om broen

Referencer

Vi har spurgt en række af vores kunder om, hvorfor de har valgt lige netop Kompetera som deres IT-leverandør. Læs hvad de siger, og se vores video.

Se vieoen

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Kompetera kan gøre for din forretning kan du udfylde nedenstående formular og blive kontaktet angående dine interesseområder.

Udfyld kontaktformular

Se vores virksomhedspræsentation

Vi er stolte af vores mange kompetencer, og fortæller da også gerne om det vil vores introduktionsmøder. Vi du gerne vide mere om hvordan vi kan rådgive dig til it-løsninger som er præcist tilpasset din virksomhed, med fleksibilitet til at kunne skalere op eller ned, er du altid velkommen til at kontakte os, og få en af vores dygtige kollegaer ud og give dig en præsentation af Kompetera.

Du kan også hente vores præsentation, ved at udfylde nedenstående formular.
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Ønsker du at blive kontaktet for mere information?

Udfyld venligst vores kontaktformular herunder, og bliv kontaktet.

Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik