Copyright infringement
Banner_Side_office365-licenser
Image is not available
Image is not available

Al jeres Microsoft og meget mere på én skærm

Fremtidens IT-afdeling har fokus på at servicere forretningen. Vi har fokus på at servicere IT-afdelingen. Kompeteras serviceportal er et single-pane-of-glass samlingssted for driftstjenester, som gør vores kunder i stand til at præstere mere IT for mindre og samtidig få tid til udvikling.

På vores serviceportal finder du en palet af cloudbaserede driftstjenester og værktøjer - både dem Microsoft tilbyder og dem, vi selv har udviklet:

Kontante og praktiske fordele ved at leje Microsoft-licenser i stedet for at købe

De fleste virksomheder har enten for få eller for mange Microsoft-licenser i forhold til, hvad de behøver. Traditionel licensadministration er bøvlet og let at fare vild i. Det ene koster, hvis Microsoft tjekker, og det andet koster mere end nødvendigt.

Det koster det samme at leje licenser til Microsofts softwareprodukter, som de koster at købe. Licenser faktureres efter forbrug og I kan opsige uden varsel. Hele porteføljen kan ses samlet på serviceportalen og kan løbende og let optimeres. Allerede indkøbte licenser kan overføres til serviceportalen.

Læs også:

FLYT TIL CSP I SKYEN
Af flytte dine Office licenser til skyen er en it-driftsmodel.
En måde at du kan blive mere effektiv på.
WORKSHOP MED OFFICE 365 OG MICROSOFT 365
Deltag i en workshop med vores Microsoft Evangelist, som vil kunne rådgive i alle fordelene til netop jeres behov.
Workshops bliver personligt skrædddersyet til hver kunde.

Al den mailbackup Microsoft ikke selv leverer

Office 365 er en garanti for oppetid og gendannelse af system i forbindelse med nedbrud hos Microsoft. Det er ikke en garanti for hurtig gendannelse af slettede eller mistede mails. Arkivfunktionerne i Office 365 er ikke designet til at fungere som backup og restore. Blandt andet kræver det PowerShell at administrere arkiver.

Vores O365 MANAGED BACKUP gør det så let som at løfte telefonen at gendanne slettede eller mistede mails. Vi sørger for det hele - hele vejen fra licensaftale, opsætning af tjeneste, overvågning af drift og gendannelse af mails, hvis uheldet er ude. Alt, hvad I behøver at gøre, er at oprette en servicekonto, som vores tjeneste kan anvende.

Der er snart ikke det, du ikke kan med Microsoft Azure

Azure er en stadig voksende samling af integrerede og cloudbaserede tjenester og værktøjer, der hurtigt og effektivt løser alverdens IT-opgaver. Både når I har brug for et par ekstra VM’er i et par dage, noget Machine Learning til at få hoved og hale i en masse data og ekstra lagerplads og compute, er der hjælp at hente i Azure. Mange af funktionerne er gratis, når I er oprettet på vore serviceportal og lige nu giver vi kr. 1.300,- til brug til køb af betalingskrævende Azure-funktioner.
Azure er en mundfuld. Jo mere et værktøj kan, desto sværere kan det være, at komme i gang med at bruge det. Vores erfaring er, at det bedste sted at starte med at udnytte muligheder i Azure, er hos jer og jeres IT-drift og -udfordringer.

Lad os mødes og lad os sammen opdage, hvordan Azure kan gøre en gøre det lettere for jer at løse de opgaver, I møder på jeres vej.

RING ELLER SKRIV

Carsten Lindsted
Partner
T: 3948 4818
E: cl@kompetera.dk