Copyright infringement
Next Level Storage
Slider

NetApp Storage

NetApp HCI – Hyper Converged Infrastructure som du aldrig har set det før

Gør dig klar til en ny og forbedret udgave af din infrastruktur. Med NetApps HCI får du en hybridcloudløsning med fokus på enkelthed, skalerbarhed og økonomisk effektivitet. En løsning, der vil gøre jeres virksomhed mere smidig og fleksibel samtidig med at jeres omkostninger reduceres. Med NetApp HCI kan I bl.a. beregne og skalere jeres ressourcer efter behov, så I aldrig behøver betale for mere end I bruger og integrationen med NetApps Data Fabric betyder samtidig, at I til fulde kan udnytte jeres applikationer på tværs af enhver infrastruktur eller cloud.

Med NetApp HCI slipper I for de gængse, komplekse infrastrukturløsninger og kan opleve fordelene ved en sand hyper converged cloud infrastruktur.

Oplev hvor enkelt det kan være at implementere infrastruktur

Slut med komplicerede processer, når du skal implementere infrastruktur. NetApp har optimeret alle installations- og administrationsprocesser, så du ikke behøver et team af it-eksperter for at implementere det. 1, 2, 3 - så er det installeret og konfigureret!

Læs om, hvordan børnehospitalet Children’s Mercy Hospital i Kansas blev en digitalt førende med mulighed for at levere førsteklasses patientpleje med NetApp HCI.

"NetApp HCI giver mig fleksibiliteten til at skalere. Det giver mig mulighed for at øge ydeevne og lagringsplads efter behov og mulighed for at justere min løsning baseret på de stadigt skiftende behov på hospitaler som vores." - David Chou, VP, CIO og CDO, Children's Mercy Hospital.

Hvad er hovedfordelene ved NetApp HCI:

Reducer forbrugsomkostninger
Konsolider flere arbejdsbyrder og reducer TCO med op til 59%
Op til 3 gange bedre ydeevne til halvdelen af prisen i forhold til førende HCI-konkurrenter
Forøg beregningseffektiviteten med op til 22%
Fleksibel
Betal mindre i takt med stigende behov
Skaler dynamisk op og/eller ned
Udnyt eksisterende investeringer og omstrukturer
Integreret med NetApp Data Fabric
Enkel
Mindre administration, ingen forstyrrende skaleringer, ingen nedetid
Implementeres på minutter
Centrer og effektiviser håndteringen af jeres infrastruktur

NetApp Storage - HCI

Hvorfor gøre det mere indviklet end det behøver være?

Kompetera kan sammen med NetApp hjælpe dig med at komme i gang med din konvergerede infrastruktur. Lad os sørge for effektivt at installere, konfigurere, integrere og administrerer din HCI løsning, så dine egne ressourcer kan fokusere på jeres kerneområder og forretningsudvikling.
Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik
Når løsningen er hyperkonvergeret infrastruktur er opgaven at levere it til forretningen på forretningens vilkår. Når forandring er konstant og data er kapital, skal it kunne leveres efter behov og som driftomkostning. Skalérbarhed og alt-på-én-skærm enkel administration af infrastruktur og data er selvfølgelige krav.

Ring til konsulentchef, Henrik Wiberg og hør mere om mulighederne med forretningsdikteret it og om, hvordan vi har hjulpet virksomheder som jeres med at få mere it for pengene.