MailBackup

Med MailBackup fra Kompetera får du aldrig mere mistede mails

Al den mailbackup, som Microsoft ikke leverer, men som vores kunder behøver

Mail har gjort det let at kommunikere med kunder - og alt for let at miste dem. Kunder foretrækker at kommunikere via mail og forventer, at virksomheder svarer, sender og følger op. Forsinkede, udeblevne eller bortkomne mail er årsag til, at kunder vælger at handle et andet sted. Det koster kunder at miste mails - og risikoen er større, end de fleste tror.

Office 365 er ikke nogen garanti mod datatab. Microsoft garanterer oppetid - men ikke dokumenter. Mails som slettes - enten med vilje eller på grund af en forkert opsat oprydningsregel - går tabt på samme måde, som var de lagret på en server i virksomhedens kælder.

Lad os sørge for backup af alle jeres mails og gendannelse, hvis uheldet er ude. Uanset om mails slettes med vilje, ved en fejl eller af en virus, er det blot at ringe til vores supportere. Vores service er baseret på Veeam-teknologi, som vi har stor erfaring med. Vi sørger for alt lige fra licens, opsætning, overvågning og gendannelse, når det behøves. Vi leverer servicen fra vores eget hostingcenter, som er placeret i Danmark. Det eneste I behøver at gøre er at oprette en Office 365 servicekonto, som Veeam kan benytte.
Produktark med priseksempel

DET ER BARE ÆRGERLIGT!

Ikke helt alligevel, hvis du har din Mailbackup hos os. Vi sørger for alt lige fra licens, opsætning, overvågning og gendannelse, når det behøves.
Vi leverer servicen fra vores eget hosting-center, som er placeret i Danmark.

Kontakt os og kom sikkert i gang.

Her er din hjælp.

Vores konsulentchef har styr på det, og kan rådgive dig til en sikker løsning.
HENRIK WIBERG
Konsulentchef
E: hwi@kompetera.dk
T: 3948 4831