Copyright infringement

Mere Windows 10 med Lenovo og Intel

Uanset om det gælder opdatering fra Windows 7 eller udskiftning af eksisterende Windows 10 maskiner, er Lenovo bærbare med Intel Core vPro et godt valg.

Her er 7 gode grunde:

Lenovo-logo-vertical
Windows10-Wh-M

Lenovo recommends Windows 10 Pro for business

Intel-Core-i9-vPro-9gen

Intel® Core™ i9 vPro® processor

1) God beslutningsgrundlag hurtigere

Nye Windows 10 maskiner med Intel Core vPro afvikler tunge workloads mere end dobbelt så hurtigt som ældre maskiner. For virksomheder og medarbejdere betyder det, at gode beslutningsgrundlag og kvalificerede svar kan produceres hurtigere.

Testbænken var den såkaldte Productivity and Multitasking Workload test, hvor Slack kører i baggrund samtidig med at en 2,28MB Microsoft PowerPoint .pptx præsentation bliver eksporteret som en 1920×1080 H.264 .mp4 video. Imens bliver et 6,49MB, 844-siders Microsoft Word .docx konverteret til en 7,98MB .pdf-fil og et 70,4 MB Microsoft Excel .xlsm macro-enabled regneark bliver rekalkuleret.

Nye Windows 10 maskiner med Intel Core vPro gennemførte testen 2,1 gange hurtigere sammenligned med 4. generation Windows 10 maskiner.

2) Køreklar til Windows AutoPilot

Microsoft AutoPilot er ambitionen om automatiseret opsætning og udrulning af Azure-sikrede Windows 10 enheder. Lenovo var den første Microsoft OEM PC-partner til at integrere med Windows AutoPilot funktionalitet.

Når PC’en ankommer til slutbrugeren er alle konfigurationsindstillinger allerede uploadet til skyen. Slutbrugeren skal blot logge på. og give it-afdelinger muligheden for at automatisere udrulning og administration af Windows 10 enheder.

Enhederne præregistreres i kundens AD ved scanning af PKID-nummer, som nu fremgår af label på emballagen, og kan således leveres direkte til bruger, der logger på og selv kan foretage reset om nødvendigt.

Erfaringer med AutoPilot taler deres tydelige sprog: 90 % færre image-omkostninger og 75 % mere produktivitet.

3) Mest sikkerhed med i købet

Der er gode grunde til at vælge Lenovo. Design, mobilitet, driftssikkerhed og holdbarhed er de bedst kendte. ThinkShield er den nyeste, og er en portefølje af sikkerhedshardware, -software, -processer, og -tjenester, som følger med, når I vælger Lenovo.

Lenovo har som den eneste egen pc-produktion – og kan som den eneste producent sikre sine produkter hele vejen og i alle de faser, som ligger uden for kunders kontrol.

Også når det gælder beskyttelse mod menneskelige fejl og hacking er Lenovo enestående. Modsat andre pc-producenter er Lenovomaskiners BIOS uden indbygget bagdør. Desuden udnytter ThinkShield Intel vPro platformens mulighed for et BIOS, som er selvrettende i tilfælde af korrumpering som følge af fejl eller angreb.

Billede-Side-Lenovo360-AMT

4) Fjernbetjening øger produktiviteten

Intel® Active Management Technology leverer funktioner til fjernstyring, fjerndiagnostik og fjernsupport af Windows 10 enheder. Når beskadigede drivere, programsoftware eller operativsystem på ikke-responsive enheder, der befinder sig ude i verden kan supporteres hjemmefra, sparer det penge og øger produktiviteten.

Lenovo og Intel leverer løsninger og enheder, som gør en forskel i en verden hvor mere og mere kundeservice er et spørgsmål om at være i drift der, hvor kunden er.

5) Få øjne i nakken og fred fra nysgerrige blikke

ThinkPad-serien af Lenovo bærbare er bygget til brug i toget og på flyet, hvor man sidder tæt. Tilvælg ThinkPad Privacy Alert og ThinkPad Privacy Guard og beskyt dit arbejde mod for nysgerrige blikke.

ThinkPad Privacy Alert er en unik softwarefunktion, som advarer når andre kigger med og som automatisk aktiverer ThinkPad Privacy Guard, der slører alle andre synsvinkler på skærmen end din.

6) Holder hele vejen ud og hjem

Til medarbejdere på farten anbefaler vi Lenovo ThinkPad X390 med Intel® Core™ i7 med vPro. Med et fodaftryk på kun 12″, en startvægt på kun 1,22 kg og 17,6 timers batteritid, er den et godt og holdbart valg til sælgere og andre. Hukommelsen er loddet fast og X390 er kvalitetstestet i henhold til 12 militære kravspecifikationer og 200 kontrolpunkter.

Et pitstop på 1 time er nok til at lade batteriet til 80 %. Brug X390 på kontoret med ThinkPad Pro Dock (sælges separat).

7) Chipbaseret multifaktorgodkendelse sikrer bedre mod identitetstyveri

Identitetstyveri er i dag en primær angrebsvektor for hackere. Over halvdelen af angreb på virksomheder starter med tyveri af dele af personers identitet, som gør hackerne i stand til at legitimere sig og skaffe sig uautoriseret adgang til virksomheders systemer og proprietær viden.

Lenovo bærbare med Intel Core vPro® processor understøtter Windows Hello. Brug fingeraftrykslæsere og ansigtsgenkendelse til at implementere hardware- og chipbaseret multifaktorgodkendelse, som både er nemmere og sikrere end rene softwarebaserede løsninger.

Carsten Weis

Kontakt os

Carsten Weis

Admin Direktør/CEO
E: cw@kompetera.dk
T: 3948 4801
M: 4014 4000

Find din Lenovo bærbare PC i vores webshop, men lad os guide dig til det rigtige setup.

Lenovo-PC-Platinum-Partner-2020-2
Microsoft Logo
Intel, the Intel logo, Intel Core, Intel vPro, Core Inside and vPro Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries. © Copyright 2019 HP Development Company, L.P.