Copyright infringement

Lenovo workstations Serie


P står for 'Power'. Lenovos P-serie af stationære og bærbare workstations er designet til at leve op til de høje krav til regnekraft og grafik, som udviklingsopgaver stiller, uanset opgavens kompleksitet. Alle maskinerne er selvfølgelig designet og certificeret til optimal afvikling af de mest populære 2D- og 3D-softwareværktøjer.

Udviklingsopgaver er forretningskritiske og omkostningstunge - og er samtidig svære at optimere på. Derfor skal det kreative arbejde med at løse udviklingsopgaver have de bedst mulige vilkår. Kreativitet er ikke en luksus, den er en nødvendighed i en verden hvor udvikling er en konstant.

Velkommen til Lenovos P-serie.


Lenovo™ ThinkPad® workstations: Når mobilitet og maskinkraft vejer lige tungt


Udvikling på farten
Fleksibilitet og udvikling på farten betyder, at maskinerne skal kunne tages med ud i verden, og skal kunne holde til det. P-serien af mobile workstations er holdbarhedstestet til det yderste og opfylder 12 militære standarder.
ThinkPad® P1-serie
ThinkPad® P52-serie
ThinkPad® P72-serie

Lenovo™ ThinkPad® P1: Når mobilitet og maskinkraft vejer lige tungt


Når udvikling af 2D og 3D design afhænger af kunder, partnere og andres input og overvejelse, er det mest effektivt at kunne udvikle på fuld kraft hvor som helst. På kundens kontor, i lufthavnsloungen eller på hotellet. Når ændringer og rettelser afprøves og implementeres med det samme, kommer alle længst, hurtigst - og resultatet bliver bedst.

ThinkPad® P1 er spækket som en ThinkStation® men er pakket ind til at præstere på farten. Højden er kun knap 20 mm og karrossen er i kulfiber og magnesiumlegering. Indeni ligger en 8. generation Intel Xeon og Core processor. Grafikkortet er et NVIDIA Quadro.

Kraften du skal bruge, i maskinen du vil have


Stil og kraft forenes
Med den nye ThinkPad P1, som er Lenovo’s hidtil tyndeste og mest kraftfulde ThinkPad workstation til dato, forenes en yderst kraftfuld maskine i det kabinet som giver let og luxuriøs mobilitet.

Hos Aston Martin er vi forpligtet til en høj standard af fortræffelighed, med drivkraft om at skubbe teknologien til næste niveau.

Lenovo™ ThinkStation® Workstations:

Ekspertviden til ekspertbehov: Hurtig og effektiv afklaring og levering af den rette løsning.
ThinkStation® P330-serie
ThinkStation® P320-serie
ThinkStation® P520-serie
ThinkStation® P720-serie
ThinkStation® P920-serie

Workstations giver mest udvikling for pengene


Virksomheders arbejdsopgaver kan groft deles op i to; driftsopgaver og udviklingsopgaver. Begge kræver sin it, men udviklingsopgaver kræver mere.

Når ny viden, nye former eller et nyt produkt skal udvikles, kræver det ofte adgang til at manipulere millioner af datapunkter, polygoner eller input i realtid (eller så tæt på realtid som muligt).

Det handler om effektivitet, og når det gælder udvikling, handler effektivitet om kreativitet og om at give kreative processer frit løb.
Optimeret til 2D eller 3D design
Dem som arbejder med databehandling, simulering eller lignende udviklingsopgaver, men kræver meget regnekraft, ved hvad det koster på kreativitetskontoen, når computeren sætter grænser.
Psykologer kalder det Mental Context Switch.
Når det tager computeren mere end 700-1000 millisekunder at svare, mister hjernen fokus, og risikoen for at tabe kreativitet vokser. Og hvis brugeren er nødt til løbende at beskæftige sig med, om computeren kan håndtere input af datatunge elementer eller ej, koster det også kreativ proces.

Webinar om Lenovo P-serie bærbare workstations

Optaget i November 2018

Se eller gense produktchef Flemming Märtens fra Lenovo, der gennemgår de nye bærbare workstations, inklusive ThinkPad P1..

Ekspertviden til ekspertbehov: Hurtig og effektiv afklaring og levering af den rette løsning

Det kræver mere, at rådgive kunder og brugere, som kræver mere. Mød Jesper Marker som er ekspert på Lenovos P-serie af stationære og bærbare workstations. Jesper har 10+ års erfaring med at rådgive ekspertbrugere om hvilken workstation, der er den rette til deres behov.

BOOK ET MØDE MED KOMPETERA


Hos Kompetera står vi klar med vores eksperter til at guide og rådgive dig til det rigtige workstation valg.

Udfyld vore kontaktformular, og bliv kontaktet.

Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside, and Intel Optane are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries