The power to move ahead

Designet, så du får mest
muligt ud af din tid

Slider

FØRSTEKLASSES PERFORMANCE, LEGENDARISK DRIFTSSIKKERHED

Der er en grund til, at ThinkPad-driftssikkerheden er legendarisk, og den starter med test efter militære specifikationer mod ekstremerne — vores bærbare computere kan klare langt mere end almindelig hverdagsbrug. Læg dertil det prisbelønnede præcisionstastatur med det velkendte røde TrackPoint®, MultiTouch-touchpad, ergonomiske taster og praktiske multimedieknapper, og vi har også tænkt på komforten.

Fokus på nyheder i tre serier

Ens men alligevel så forskellige.

L-serien

Almindelige bærbare computere
Hvis produktivitet og pris betyder mest for dig, er disse bærbare computere det rette valg.

Som det er tilfældet med hele ThinkPad-serien, byder L-serien på den legendariske driftssikkerhed, vores prisbelønnede tastaturer, der kan tåle spildt væske, sikkerhedsmuligheder og enestående webkonferencer til fornuftige priser.

T-serien

Vi passer på den for dig
Vores topserie af bærbare computere er bygget til høj ydeevne og designet til at holde, så du er godt dækket ind. På kontoret, ude blandt kunderne og alt derimellem.

Produktivitetsfremmende funktioner som en enestående batteridriftstid, lynhurtige USB-C Thunderbolt®-porte og kraftfulde processorer holder dig kørende.

X1 Carbon (6. generation)

Ultralet. Ultrastærk. Ultralet valg.
Med det flotte nye udseende samler den ultralette ThinkPad X1 Carbon elegant design med hurtige reaktionstider og en legendarisk holdbarhed, der giver dig det ultimative inden for mobil produktivitet.

LTE-A-forbindelse over hele verden (ekstraudstyr), **op til 15 timers batteridriftstid og RapidCharge-teknologi sikrer, at du kan fortsætte dit arbejde, uanset hvor jobbet fører dig hen. Og så vejer den kun lige over 1,13 kg.

BLIV KONTAKTET AF EN LENOVO SPECIALIST

Hos Kompetera har vi uddannede medarbejdere, til netop at kunne vejlede og rådgive dig frem til den løsning som passer dig og dine behov bedst.

Vi kan give dig gode råd til hvad du skal overveje når du vælger og hvad du skal tage højde for når du vil være sikker på at dine behov stadig er dækket længere ind i fremtiden.

Udfyld vores kontaktformular, og bliv kontaktet af en "Certificeret Lenovo Specialist"