Copyright infringement

Kampagner

Se vores produktkampagner i vores webshop

Lenovo ThinkAgile MX - Certified Node

Alt-på-én-skærm integration med Microsoft Server 2019 Datacenter Edition og administration af Azure Stack HCI.

Lenovo ThinkAgile MX og SX er præintegrerede og nøglefærdige Azure Stack HCI-løsninger med udrulningstjenester og support inkluderet. ThinkAgile MX Certified Node er bygget med valideret hardware-komponenter og med ThinkAgile advantage support inkluderet, der giver virksomheder endnu flere muligheder for hurtig og enkel installation.

Jabra PanaCast - 180 graders 4K videokonferenceløsning

Få alle med i billedet i et professionelt setup, Med 180 graders videokonference transmission i op til 4K sikrer du dig at alle er med i billedet og i høj opløsning.

PanaCast sikrer perfekt billedoverførelse mellem alle parter, og selvfølgelig er lyden altid i fokus på alle Jabra’s produkter. Let at installere med Plug-and-play.

Lenovo - Få mest sikkerhed for pengene

Sikkerhed er en af de nye klare budskaber fra Lenovo.

ThinkShield er nyt sikkerhedssoftware som Lenovo lægger i deres nye generation af PC’er, og er en portefølje af sikkerhedshardware, -software, -processer, og -tjenester, som følger med, når I vælger Lenovo.

Der er en Jabra til alle

Sikkerhed for dine klar budskaber.

Alle har deres personlige præferencer når det gælder egen arbejdsstation. Lyden er en stor del af hvordan du kommunikerer med dine kunder, kontakter eller samarbejdspartnere. God lyd til hverdagsbrug eller til din næste store samarbejdsaftale kan have stor betydning for udfaldet.

Jabra Evolve eller Speak sørger for at dit budskab kommer klart og sikkert igennem. Tag en guide igennem valgmulighederne, som passer bedst til dine præferencer.

Lenovo Workstations

P står for ‘Power’

P står for ‘Power’. Lenovos P-serie af stationære og bærbare workstations er designet til at leve op til de høje krav til regnekraft og grafik, som udviklingsopgaver stiller, uanset opgavens kompleksitet.

Alle maskinerne er selvfølgelig designet og certificeret til optimal afvikling af de mest populære 2D- og 3D-softwareværktøjer.