Kampagner

Jabra PanaCast - 180 graders 4K videokonferenceløsning

Få alle med i billedet i et professionelt setup, Med 180 graders videokonference transmission i op til 4K sikrer du dig at alle er med i billedet og i høj opløsning.

PanaCast sikrer perfekt billedoverførelse mellem alle parter, og selvfølgelig er lyden altid i fokus på alle Jabra's produkter. Let at installere med Plug-and-play.

Lenovo - Få mest sikkerhed for pengene

Sikkerhed er en af de nye klare budskaber fra Lenovo.

ThinkShield er nyt sikkerhedssoftware som Lenovo lægger i deres nye generation af PC'er, og er en portefølje af sikkerhedshardware, -software, -processer, og -tjenester, som følger med, når I vælger Lenovo.

Der er en Jabra til alle

Sikkerhed for dine klar budskaber.

Alle har deres personlige præferencer når det gælder egen arbejdsstation. Lyden er en stor del af hvordan du kommunikerer med dine kunder, kontakter eller samarbejdspartnere. God lyd til hverdagsbrug eller til din næste store samarbejdsaftale kan have stor betydning for udfaldet.

Jabra Evolve eller Speak sørger for at dit budskab kommer klart og sikkert igennem. Tag en guide igennem valgmulighederne, som passer bedst til dine præferencer.

Flyt dine Microsoft Office licenser i skyen

Af flytte dine Office licenser til skyen er en it-driftsmodel. En måde at du kan blive mere effektiv på.

Mere overblik, samlet ét og samme sted. Det giver dig fuld stytring øjeblikkelig effektivering og sikkerhed for de rigtige licens-aftaler. Lad os hos Kompetera hjælpe dig med at få fuld kontrol over dine licenser, mere fleksibilitet og ikke mindst øget og udviddet sikkerhed for færre penge.

Brug en Micrsooft Gold Cloud Productivity partner til at håndtere dine licens-aftaler.

Lenovo workstations

P står for 'Power'
P står for 'Power'. Lenovos P-serie af stationære og bærbare workstations er designet til at leve op til de høje krav til regnekraft og grafik, som udviklingsopgaver stiller, uanset opgavens kompleksitet.

Alle maskinerne er selvfølgelig designet og certificeret til optimal afvikling af de mest populære 2D- og 3D-softwareværktøjer.

Lenovo workstation add-on kampagne

Byt gammelt med nyt eller køb og prøv i 45 dage
Er du allerede igang med Lenovo's Descomtop workstation og vil gerne opgraderet til en ny ThinkStation eller påtænker du at prøve det af i eget miljø inden du beslutter dig. Så er muligheden her frem til 31.03.-2019.

HP EliteDisplay - Docking monitors

Ny generation af skæmre, med direkte PC dockin indbygget i skærmen

Jabra Engage

Ny standard for god lyd fra Jabra
Hele Engage-serien er udviklet til at øge kundetilfredsheden. Kommunikation er vigtig, det ved alle. Mange budskaber mister værdi, hvis lyden er dårlig. Det er derfor vigtigt at lyden er i top, både for dem som taler og for dem som lytter.

Engage har sin rettighed for personer, som taler i telefon, det meste af arbejdsdagen. Om det er interne opkald eller med kunder, er underordnet. Det vigtige er, at budskabet kommer sikkert frem.

Nok internet til alle - Altid!

Mere internet betyder ikke altid hurtigere internet
Adgang til internettet er noget, man stjæler fra hinanden! Sådan er internettet indrettet.

De brugere og enheder, der trækker mest på forbindelsen, får mest - ofte så meget, at andre mister adgang. - Så ringer telefonen i it-afdelingen!

Lige nu tilbyder vi gratis prøve i 14 dage

Prøvekør en x360 i en uge
- helt gratis

Effektivitet og teamwork på farten
Vil du opleve alt hvad EliteBook x360 kan inden du anbefaler den til dine brugere? Så kan du det - helt gratis. Fortæl os hvilken uge, du vil teste den.

Så kommer vi forbi med den.

Jabra Evolve 75e


Designet til at være verdens første professionelle trådløse in-ear headset certificeret til UC, der kombinerer Jabra Evolve 75e Skype for Business certificering, fantastisk aktiv støjdæmpning, en række forskellige professionelle funktioner, der findes i Jabra Evolve-serien – og en populær bærestil for den mobile kontormedarbejder.

Dine kunder kan foretage opkald og lytte til musik så længe, de har behov for. Hele dagen lang.

Lenovo-l-t-x-serie

Førsteklasses performance, legendarisk driftssikkerhed
Der er en grund til, at ThinkPad-driftssikkerheden er legendarisk, og den starter med test efter militære specifikationer mod ekstremerne — vores bærbare computere kan klare langt mere end almindelig hverdagsbrug. Læg dertil det prisbelønnede præcisionstastatur med det velkendte røde TrackPoint®, MultiTouch-touchpad, ergonomiske taster og praktiske multimedieknapper, og vi har også tænkt på komforten.

Fokus på nyheder i tre serier
Ens men alligevel så forskellige.