Copyright infringement

IT-as-a-Service

Vi sælger it-drift af samme grund som virksomheder køber rengøring!

Når du køber rengøring som en service, forventer du, at der altid er så rent på kontoret, som der skal være - derved får du mere tid til forretningen. Det er let og prisen er fast. Hvis behovet ændrer sig, ændrer prisen sig. Er der noget, der skal rettes, er det bare at ringe. Om du selv køber rengøringsprodukterne eller om rengøringen gør det, afhænger af, hvad du foretrækker.

Køb it som en service af samme grund
Når vi laver aftaler med virksomheder om at være deres it-afdeling, kan de tage for givet, at deres it kører, som den skal. Det er trygt - både når det gælder drift, datasikkerhed og brugersupport - og prisen er fast. Virksomheder, som selv håndterer deres it ad hoc, sparer tid og får mere it for pengene, når vores it-folk er på sagen. Nogle kunder køber selv deres bærbare, andre beder os inkludere dem i aftalen.

Vi lever af at servicere tilfredse kunder.
Vi glæder os til at fortælle jer, hvad vi kan og den forskel vi gør.

Udfyld formularen, og få et tilbud

Sæt markering i de felter du mener kunne være interessant at høre mere om, eller som du ønsker at modtaget et tilbud på. Vi bestræber os på at tilpasse vore tilbud til dine behov, nu og i fremtiden.
Kompetera A/S har 15 års erfaring med at levere it til små og mellemstore virksomheder. Vi er 30 it-sjæle som omsætter for knap 160 mio. kroner om året. Vi er bedst kendt for vores forhandlerforretning og anerkendt for vores kundeservice. Mange af vores kunder har været med fra starten af. It som en service er fremtiden, og den fremtid har vi allerede leveret til mange.

Kontakt

Mathias Weis

Microsoft CSP Specialist
E: mw@kompetera.dk
T: 3948 4827
M: 2285 1003
Priseksempel: Support til 5 brugere inkl. backup af Office 365 mails og 1TB SharePoint og OneDrive for Business data koster blot kr. 1.819,75 pr. måned.