HPE InfoSight
også til ProLiant servere
Slider

Spar tid og penge med HPE InfoSight - og få tid til udviklingsopgaver

Erfaringerne viser, at HPE InfoSight kan forudse og selv løse 86 procent af fejl inden, de fejl vokser og bliver til driftsproblemer. Fejl, som kræver indsats, bliver hurtigere identificeret og løst, og driftsomkostninger bliver reduceret.

InfoSight til HPE ProLiant - helt gratis for de fleste

InfoSight har længe været tilgængelig til HPEs storageteknologier. Statistikken taler sit eget overbevisende sprog og viser tydeligt fordelene ved InfoSight. Derfor har HPE nu gjort InfoSight tilgængeligt til brug på deres ProLiant servere. Alle med Gen8 eller nyere versioner af ProLiant kan få InfoSight helt gratis, hvis de har en aktiv serviceaftale med HPE.

Kunstig intelligens løser ægte og dagligdags driftsopgaver

HPE InfoSight er kunstig intelligens, der konstant overvåger driften af millioner af ProLiant servere. Alle fejl registreres og analysers med hensyn til, hvad der førte til fejlen. InfoSight finder mønstre, og anvender de mønstre til at forudsige serverfejl. Enten retter InfoSight selv fejlen eller også kommer systemet med anbefaling til forebyggende indsats.

I takt med at tid til almindelige driftsopgaver bliver stadig mere knap, bliver der stadig større behov for at komme driftsproblemer i forkøbet. Det tjener både brugerne og bundlinjen.

HPE InfoSight indsamler og analyserer operationel information fra tusindvis af sensorer i millioner af storage- eller serverenheder, som er forbundet til InfoSight. Summen af information om driftsforhold og fejlmeldinger analyseres løbende. Mønstre oversættes til forudsigelser og anbefalinger til hver enkel kunde. Informationsmodulet i InfoSight samler rapporter om automatisk fejlretning og anbefalinger i et alt-på-én-skærm overblik.

Kom godt i gang

I tæt samarbejde med HPE har vi gjort klar til, at I kommer godt og hurtigt i gang med automatisk fejlsøgning og retning af serverfejl inden, de vokser sig store og bliver til driftsproblemer.
Carsten Weis
Ring eller skriv til din Kompetera kontaktperson og hør mere. Er du i tvivl om hvem, du skal tale med, er du altid velkommen til at kontakte:

Carsten Weis
CEO | Kompetera A/S
Mail: cw@kompetera.dk
Tel: 3948 4801
Kompetera er - HPE Gold Solutions Provider - Hybrid IT
Kompetera er - HPE Gold Partner - Solution Propvider