Intelligent hosting

Iværksættere taler om intelligente penge til deres projekter. Det er penge der investeres af folk, der forstår projektet og dets betingelser for succes. Hos Kompetera arbejder vi med intelligent hosting, men ambitionen er den samme: Når vi indgår aftale med en virksomhedskunde om at hoste hele eller dele af deres IT-drift i vores datacenter, er det den aftale, der er den rigtige i forhold til kundens setup, virksomhed og forretning.

Intelligent hosting er først og fremmest en måde at tænke på. Det handler om at sammentænke strukturer, processer og licenser og opnå samtidig optimering på kapacitet, sikkerhed og økonomi. Uanset typen af hostingaftale er vores løfte til kunder altid det samme; Mere IT for pengene.

Vi hoster på udstyr, vi ejer og administrerer. Det giver os de forudsætninger, der er nødvendige for at sætte handlig bag ord og leverer tilpasset og fleksibel hosting. Vores udstyr står i datacenter i Danmark.

Dialogen kommer først

Som alle andre intelligente løsninger og ydelser bygger intelligent hosting på forståelse af og begreb om de forhold og sammenhænge, som er de væsentlige. Den forståelse og det begreb skabes i dialog mellem jeres virkelighed og vores erfaring.

Ring eller skriv til vores Konsulentchef.
KUNDE CASE R82
Ønsker du at vide mere om hvad Kompetera kan gøre for din forretning kan du udfylde nedenstående formular og blive kontaktet angående dine interesseområder.