Copyright infringement

Forædling af hardware hos kompetera

Kompetera er en rådgivende løsningspartner med mange års erfaring i at finde den rigtige hardware og tilhørende ydelser til vores kunder. Udover rådgivning om hvilken vej kunderne skal gå og hvilket hardware de skal vælge, tilbyder vi også en række ydelser vi lægger oveni hardwarekøbet. Det kalder vi for Kompeteras hardwareforædling.

Forædling af dine hardwareindkøb er ikke dyrt. Men det kan tilføre stor værdi, spare ressourcer og være den direkte vej til bedre resultater. Hos Kompetera har vi den fulde spændvidde til at optimere og tilpasse din hardware, så den er klar til start ved levering og giver arbejdsglæde fra dag ét.

TYVERIMÆRKNING

Vi påfører tyverimærkning efter kundes ønske.
Vi registrerer tyverimærkningen.

KLARGØRING/ INSTALLATION

Vi installerer ram, grafikort, disk, netkort etc. i det ønskede udstyr.
Vi kan levere med og uden emballage.

GLOBALE FORSENDELSER

Vi sørger for den rigtige maskine til den rigtige adresse i udlandet! F.eks. en Italiensk maskine med det rigtige tastatur og powerkabel.

KONFIGURERING OG TEST

Vi samler serveren, opdaterer bios, kører en ”burn in test” inden vi leverer den. Det betyder, at du aldrig får en server som er defekt/DOA - og du slipper for alt det ”kedelige arbejde”.
Vi kan gøre den klar til brug med kundens specifikke software.

ASSET MANAGAGEMENT

Vi leverer et regneark med tyverimærkningsnummer, samt maskinens serienummer og type. Det skaber overblik, og man får en oversigt over maskinparken og kan nemt indlæse det i helpdesk systemet . Vi leverer også uden emballage.

TILBAGEKØB OG SIKKER DATASLETNING

Vi tilbagekøber gammelt udstyr og sørger for sikker sletning af data. Gode priser for det brugte udstyr.

IMAGE

Vi pålægger image efter kundernes ønsker.

UDRULNING

Vi kan levere, opsætte og tage de gamle maskiner med retur.

LOGISTIKPARTNER/ BUFFERLAGER

Med Kompetera som logistikpartner og med bufferlager kan vi levere jeres egen PC model indenfor 2 dage. Vi sørger for, at du altid har maskiner til rådighed. Den samme model i op til 12 mdr. Det giver en bedre TCO/ROI.

KNOW-HOW

Vi har arbejdet med hardware- og softwareløsninger i mange år, så vi har opbygget en god viden og erfaring om hvordan vi sammensætter de bedste løsninger for vores kunder.