Copyright infringement
Microsoft_Logo_2016

Skal du have styr på dine Microsoft licenser?

Vi er en oplagt mulighed

Microsoft_Logo_2016

Skal du have styr på dine Microsoft licenser?

Vi er en oplagt mulighed

Annual Billing Booster er den oplagte mulighed til at få flyttet dine licenser fra Open og OEM til CSP

Perioden fra 1. april til 30. juni er et rigtig godt tidspunkt at flytte fra Open, OVS, OVL mv. til Office 365 eller Microsoft 365. Hele kvartalet har du mulighed for at flytte til CSP Annual Billing og spare penge.

Rabatten opnås de første tolv måneder. Det gælder, når vi opretter dine seats fra en af ovenfor listede produkter til Kompetera Cloud Store.

Microsoft CSP har mange fordele, og her kan nævnes, at et CSP-abonnement er klar til brug stort set med det samme, aktivering sker på få minutter hele året, døgnet rundt. Det kræver ingen håndtering af produktnøgler og vi sørger for sikker automatisk fakturering.

I flytter jeres Microsoft licenser i skyen.

Vi sparer jer for tid, penge og problemer.

Skyen er ikke et sted. Den er en It-driftsmodel; en måde at blive mere effektiv på.

Når I lejer jeres Office 365 licenser på månedsbasis i stedet for at købe, giver det sikkerhed for, at I hverken har flere eller færre, end I behøver.

Licenser administreres samlet i et enkelt vindue, og gør det let at optimere på licensporteføljen. Det gælder også allerede indkøbte licenser, som migreres over i administrationsmodulet.

Prisen på at leje er den samme som for at købe. Licenser faktureres efter forbrug og kan opsiges uden varsel.

Flyt jeres Microsoft licenser i skyen sammen med os, så giver vi backup’en af jeres Office 365*

Vi fejrer vores guldpartnerskab med Microsoft med et godt tilbud på vores Office 365 managed backup, som giver jer al den datasikkerhed og sikkerhed for hurtig gendannelse, som Microsoft ikke selv leverer.

Office 365 er ikke nogen garanti for datatab. Microsoft garanterer oppetid – men ikke dokumenter. Mails som slettes – enten med vilje eller på grund af en forkert opsat oprydningsregel – går tabt på samme måde, som var de slettet fra en server i virksomhedens kælder.

Vi står for backup af alle jeres mails og gendannelse, hvis uheldet er ude. Uanset om mails slettes med vilje, ved en fejl eller af en virus, er det blot at ringe til vores supportere. Vores service er baseret på Veeam-teknologi, som vi har stor erfaring med. Vi sørger for alt lige fra licens, opsætning, overvågning og gendannelse, når det behøves.

CSP kampagne

Microsoft/Office 365 ikke er nogen forsikring mod datatab. Husk på dét i disse tider. Hvor der er krise, er der stress. Hvor der er stress, sker der fejl. Når verden vender på hovedet, og arbejdspladsen rykker hjem, bliver opmærksomheden mindre - og risikoen for at klikke, hvor man ikke skal, bliver større.

Køb backup af jeres Microsoft/Office 365 nu og få

30 % rabat

i 12 måneder

Tidligere skulle der bruges meget tid på håndtering af licensaftaler, produktnøgler og fakturering.

Ved køb af CSP på Kompetera Cloud Store får du et virtuelt indkøbscenter, hvor det er hurtigt og effektivt at få overblik over alle dine licensaftaler.

Det skaber et perfekt rum for innovation og udvikling af din forretning, hvor Kompetera Cloud Store kan være platformen, som forstår at tilpasse sig din forretning.

Det er muligt både at vælge månedlig og årlig betaling.

Kontakt vores licens ekspert, og få råd og vejledning. Vi kan guide dig til den løsning som passer bedst til dig og din virksomhed, og oplyse dine økonomiske besparelser.

Ring eller skriv til:

Mathias Weis

Microsoft CSP Specialist

Vigtig information:

Vidste du at Windows Server 2008 og SQL Server 2008 er end of support?.
Vi kan rådgive dig til det rigtige valg.