Datacenter

Fordi fremtiden er softwaredreven og -defineret

I dag er alle virksomheder softwarevirksomheder - også dem, der ikke sælger software. Efterhånden som forretninger bliver stadig mere softwaredrevne og IT bliver stadig mere softwaredefineret, bliver evnen til 24/7 og sikker afvikling af drifts-, forretnings- og brugerapplikationer helt afgørende.
Kompetera har 15 års erfaring med at konfigurere og implementere den IT-infrastruktur, der er basis for virksomheders værdiskabelse. Vi bygger broer mellem teknologimuligheder og kundevirkeligheder og designer løsninger, der sikrer effektiv afvikling af applikationer og giver mest IT-for pengene.

Anerkendt viden om IT-infrastruktur


Vores teknologipartnere tæller HP, Lenovo, Ubiquiti, Veeam og Microsoft. Derudover sælger og rådgiver vi også inden for andre mærker som Dell, Nimble Storage, EMC, Symantec og Cisco – samt Eaton og APC på strøm.

Vores konsulenter og specialister er alle certificeret på højt niveau. Whitepapers og video Læs mere her om hvorfor Nordkysten A/S valgte Kompetera som leverandør af IT-infrastruktur. Se løsningsarkitekt Claus Albæk fortælle om, hvordan vi tænker og arbejder med IT-infrastruktur.

Whitepaper

Nordkysten
Valget faldt på Kompetera, efter en grundig udvælgelses proces.

Læs også vores mange andre whitepapers.
Læs Kunde Case HER

HCI - Software defineret infrastruktur
HPE - HCI kunde case
med Chr. Hansen

Med hele vejen fra mulighed til virkelighed

Kravet til fremtidens virksomheds-IT er ikke til at misforstå: Det skal kræve færre ressourcer at levere den IT, virksomheden og forretningen har behov for. Og fordi de behov ændrer sig efterhånden, og i takt med, at markedet og kunders præferencer ændrer sig, skal IT-afdelingen og serviceudbuddet være lige så fleksibel og omstillingsparat, som forretningen er nødt til at være for at være konkurrencedygtig. Og derfor er forventningen også, at IT skifter fra at være en overvejende kapitalomkostning til at kunne finansieres over driften.

50 Vejen til at indfri de store forventninger er brolagt med standardisering, skybaserede tjenester, softwaredefineret infrastruktur og nytænkning af IT-organisationens rolle og funktion. For enden af den vej venter evnen til at levere automatiseret og brugerbetjent udrulning og drift af digitale arbejdspladser, selvbetjent infrastruktur efter behov og som driftsomkostning, samt lineær og horisontal skalérbarhed som reducerer kapitalbinding og eliminerer behov for at forudsige kapacitetsbehov.
Alt mens teknologimulighederne bliver flere og flere og forventningerne til IT-afdelinger bliver højere og højere bliver udfordringerne med at omsætte de muligheder til virkelighed større og større.

For de fleste virksomheder gælder, at forretningen har flere forventninger til IT-afdelingen, end den kan faktisk kan indfri. Det kan skyldes økonomi, organisation, IT-gæld eller andet. Uanset årsagen er det dén og forretningens særkende, der definerer vejen til succes, ikke de teknologier, som vejen er brolagt med.

Kompeteras løsningsarkitekter, netværksspecialister, Microsoft MVP’er og eksperter på storage, backup og gendannelse af data er vores kunders garanti for fleksibel og skalérbar IT-infrastruktur til en ukendt forretningsfremtid.

HPE storage

86 % automatisk
HPE InfoSight retter selv de fleste fejl og giver besked om resten. I sparer tid og penge.

Læs mere om HPE storage og automatisk fejlretning med HPE InfoSight.

NetApp storage

Automatisk tiering
NetApp Cloud Tiering placerer automatisk data der, hvor det økonomisk og operationelt er optimalt.

Læs mere om, hvordan I udnytter fordelene ved on-prem og cloud bedst og samtidig.

Ønsker du at vide mere om hvad Kompetera kan gøre for din forretning kan du udfylde nedenstående formular og blive kontaktet angående dine interesseområder.

Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik