Image is not available
Image is not available
Skal du flytte licenserne til skyen?
Lige nu har du en oplagt mulighed.
Slider

Annual Billing Booster er den oplagte mulighed til at få flyttet dine licenser fra Open og OEM til CSP

Er det ved at være tid til, at du skal forny dine Microsoft licenser, så er der lige nu en oplagt mulighed for at flytte til CSP på følgende:
Office 365 Business Premium
Office 365 Enterprise E3, E4 og E5

Microsoft 365 Business
Microsoft 365 Enterprise E3 og E5
Perioden fra 1. april til 30. juni er et rigtig godt tidspunkt at flytte fra Open, OVS, OVL mv. til Office365 eller Microsoft365. Hele kvartalet har du mulighed for at flytte til CSP Annual Billing og spare penge.

Rabatten opnås de første tolv måneder. Det gælder, når vi opretter dine seats fra en af ovenfor listede produkter til Kompetera Cloud Store.

Microsoft CSP har mange fordele, og her kan nævnes, at et CSP-abonnement er klar til brug stort set med det samme, aktivering sker på få minutter hele året, døgnet rundt. Det kræver ingen håndtering af produktnøgler og vi sørger for sikker automatisk fakturering.

Tidligere skulle der bruges meget tid på håndtering af licensaftaler, produktnøgler og fakturering.

Ved køb af CSP på Kompetera Cloud Store får du et virtuelt indkøbscenter, hvor det er hurtigt og effektivt at få overblik over alle dine licensaftaler. Det skaber et perfekt rum for innovation og udvikling af din forretning, hvor Kompetera Cloud Store kan være platformen, som forstår at tilpasse sig din forretning. Det er muligt både at vælge månedlig og årlig betaling.
Kontakt vores licens ekspert, og få råd og vejledning. Vi kan guide dig til den løsning som passer bedst til dig og din virksomhed, og oplyse dine økonomiske besparelser

RING ELLER SKRIV

Carsten Lindsted
Partner
T: 3948 4818
E: cl@kompetera.dk

Vigtig information:

Vidste du at Windows Server 2008 og SQL Server 2008 er end of support?.
Vi kan rådgive dig til det rigtige valg.