Copyright infringement

CLIENT

PC | Den personlige computer

Ved indkøb og håndtering af software og hardware til kontormiljøet – som f.eks. PC’er, skærme, tablets, print og telefoni – arbejder Kompetera ud fra en model, der skaber struktur og overblik for dig som kunde, så du kan holde fokus de andre vigtige opgaver i IT-afdelingen.

Optimering af dine ressourcer ved hardwareindkøb

Vi arbejder ud fra vores gennemprøvede hardwaremodel, der betyder, at vi hjælper vores kunder med hardwarestrategi, der sikrer en optimal TCO. Derudover laver vi tilbagekøbsaftaler og sikker afskaffelse – ligesom vi også udfører opgaver som imagepålægning, tyverimærkning, udpakning, asset management, konfiguration og test inden levering. Alt dette, så du kan holde fokus på de andre vigtige opgaver i IT-afdelingen og bruge dine ressourcer på det, som giver værdi for jeres forretning.

Stort netværk, nærhed og fleksibilitet i dagligdagen

Som kunde hos Kompetera vil du i det daglige samarbejde møde et team af engagerede, fleksible og konkurrence-prægede mennesker, som ikke stopper, før du er 100 procent tilfreds. Med andre ord er vi villige til gå langt for at finde lige netop det, du skal bruge. Her spiller vores store kendskab og netværk til distributørerne også en væsentlig rolle, når du skal have den rette vare til den rigtige pris.

Webshop

Se vores udvalg af bærbare PC’er i vores webshop

Udover den personlige kontakt giver vi også adgang til vores webshop, som både giver adgang til et bredt varesortiment samt en specialtilpasset side med PC’er og tilbehør, som indgår i din samhandelsaftale med Kompetera.

Caas_logo-2019-Dark

Ny PC - Købe eller leje?

Kompetera tilbyder PC-as-a-Service (CaaS) som gør det muligt at leje PC’ere til alle medarbejdere i virksomheden. Nemt at skalere op og lige så let at skalere ned igen.

"Client-as-a-Service (CaaS) er et løfte til vores kunder om øget oppetid, bedre sikkerhed, fuld dokumentation, hurtig udrykning og lavere TCO - alt sammen til et fast månedligt beløb"

Flere og flere af vores kunder fortæller, at sikker drift af digitale arbejdspladser fylder mere og mere i dagligdagen, er forbundet med mange skjulte omkostninger og flytter fokus væk fra vigtige udviklingsopgaver.

PC-producenterne leverer varen. Vi leverer løsningen

Mange af vores CaaS-kunder prioriterer mobilitet og efterspørger bærbare enheder med nok batterikapacitet til en hel arbejdsdag. Andre kræver den processorkraft, som er nødvendig for at afvikle kreative og tekniske applikationer.

Fælles for kunderne er deres fokus på holdbarhed og oppetid – både for at sikre driften, øge tilbagekøbsværdien og reducere TCO. Derfor har vi valgt Lenovo, HP, Dell og Microsoft som vores CaaS-hardwarepartnere.

Vores svar er Client-as-a-Service

CaaS er vores kunders mulighed for at samle sikker drift og effektiv support i én lejeaftale med single-point-of-contact og til en fast månedlig omkostning. Vi sammensætter hardware, software og services til den CaaS-løsning, der tjener forretningen bedst.

Vi øger både oppetid og sikkerhed, og gør det let at levere den dokumentation, GDPR kræver.

Skræddersyet standardisering

Standardisering er vejen til mere styring af IT-drift og -omkostninger. Ensartethed øger effektiviteten. Men virksomheder er ikke ens, og en standardisering skal ske med hensyn til deres struktur, forretning og applikationer. Vi kalder det skræddersyet standardisering.

Det er dét, vores CaaS-model kan.

Baggrund-Side-Client-choise

VIL DU VIDE MERE?

Lad vores eksperter give dig et brugertilpasset CaaS tilbud.

Så får du hurtigt svar og indblik i din it-situation her-og-nu og for fremtiden.

Vores PC partnere

Carsten Weis

Kontakt os

Carsten Weis

Admin Direktør/CEO
E: cw@kompetera.dk
T: 3948 4801
M: 4014 4000