Kompetenceområder

Client

Er software og hardware til kontormiljøet: PC’er, skærme, tablets, print, telefoni og tilbehør. Vi arbejder ud fra en gennemprøvet model, der hjælper vores kunder til en strategi, der sikrer optimal TCO, tilbage købsaftaler, imagepålægning, udrulning, bufferlager og bortskaffelse af hardware. På softwaresiden hjælper vi med at finde det rigtige software og vælge de rigtige licenser. Så kan du holde fokus på de andre vigtige opgaver i IT-afdelingen.
Læs mere

Enterprise

Dækker IT-infrastruktur i datacentret: Server, storage, netværk, backup, strøm og køling samt support- og managementsoftware. Vi leverer alt fra små enkeltstående servere til implementering af datacentre – og Kompeteras egne pre-sales konsulenter sikrer dig uvildige anbefalinger til hardware- og software løsninger i datacentret.
Læs mere

Deployment
Exchange
Overvågning
previous arrow
next arrow
Slider

Cloud

Dækker over applikationer og tjenester, der afvikles fra egne og partneres platforme. Med cloudløsninger slipper du for investering i og drift af egen hardware og kan nøjes med at købe den infrastruktur, du har brug for. Ændrer dit behov sig, kan du skrue op og ned for din løsning. Skalérbart og med forudsigelige omkostninger, da du flytter omkostningen fra Capex til Opex.
Læs mere

Kompetera Solutions

Er vores konsulenter og IT-arkitekter, som understøtter de tre andre kompetenceområder. Vi rådgiver, implementerer og udruller såvel enkeltstående komponenter som komplette infrastrukturløsninger. Derudover tilbyder vi drift, vedligehold og overvågning. Vores spidskompetencer er inden for Microsoft System Center suiten, Veeam og Citrix.
Læs mere


Hosting

Med hele vejen fra mulighed til virkelighed

Kravet til fremtidens virksomheds-IT er ikke til at misforstå: Det skal kræve færre ressourcer at levere den IT, virksomheden og forretningen har behov for. Og fordi de behov ændrer sig efterhånden, og i takt med, at markedet og kunders præferencer ændrer sig, skal IT-afdelingen og serviceudbuddet være lige så fleksibel og omstillingsparat, som forretningen er nødt til at være for at være konkurrencedygtig.
Læs mere

Backup

Vi tager hånd om det hele

Både licenser, opsætning, backup, overvågning, datatjek og gendannelse. En backup og restore aftale med Kompetera giver sikkerhed og tryghed for, at data altid er at finde for enden et telefonopkald, hvis I rammes af cryptolockerangreb eller ’blot’ et nedbrud.
Læs mere


Sikkerhed

Kunder forventer skræddersyede produkter

Vi leverer skræddersyede produkter og services i høj kvalitet - og leverer det når og hvor de behøves. Og takket være de enorme mængder data, som kunder selv producerer og deler, er virksomheder i dag - og i meget højere grad end før - er vi i stand til at møde netop den forventning.
Læs mere

IT-drift

Effektiv IT-drift til virksomheder med fokus på udvikling

Morgendagens IT-afdeling og dens nye og bedre muligheder for betjene forretningen, er defineret af den udvikling og de gennembrud som vi ser inden for softwaredefineret infrastruktur. Kompetera kan være med hele vejen fra mulighed til virkelighed.
Læs mere

Skal vi rightsize din IT?
Hvor står din IT i dag? Kan jeres indkøb optimeres, får I penge for jeres brugte udstyr, og har I en strategi, der sikrer optimal TCO? Er alle komponenter i datacentret optimeret i forhold til hinanden, så I kan reagere hurtigt – og har I en Disaster Recovery plan, hvis der skulle komme et nedbrud? Er I allerede i skyen, eller overvejer I det og vil vide mere fordele og ulemper? Hos Kompetera har vi stor erfaring med at rådgive om mange forskellige IT-løsninger og kan også hjælpe med at rightsize jeres løsning.

Informationer behandles i henhold til Kompeteras persondatapolitik