Kompetenceområder

Kompeteras forretning er delt op i fire kompetenceområder, der tilsammen danner grundlaget for at rightsize vores kunders IT.

 

CLIENT

Er software og hardware til kontormiljøet: PC’er, skærme, tablets, print, telefoni og tilbehør. Vi arbejder ud fra en gennemprøvet model, der hjælper vores kunder til en strategi, der sikrer optimal TCO, tilbagekøbsaftaler, imagepålægning, udrulning, bufferlager og bortskaffelse af hardware. På softwaresiden hjælper vi med at finde det rigtige software og vælge de rigtige licenser. Så kan du holde fokus på de andre vigtige opgaver i IT-afdelingen.

Læs mere

 

ENTERPRISE

Dækker IT-infrastruktur i datacentret: Server, storage, netværk, backup, strøm og køling samt support- og managementsoftware. Vi leverer alt fra små enkeltstående servere til implementering af datacentre – og Kompeteras egne pre-sales konsulenter sikrer dig uvildige anbefalinger til hardware- og software løsninger i datacentret.

Læs mere

 

CLOUD

Dækker over applikationer og tjenester, der afvikles fra egne og partneres platforme. Med cloudløsninger slipper du for investering i og drift af egen hardware og kan nøjes med at købe den infrastruktur, du har brug for. Ændrer dit behov sig, kan du skrue op og ned for din løsning. Skalérbart og med forudsigelige omkostninger, da du flytter omkostningen fra Capex til Opex.

Læs mere

 

KOMPETERA SOLUTIONS

Er vores konsulenter og IT-arkitekter, som understøtter de tre andre kompetenceområder. Vi rådgiver, implementerer og udruller såvel enkeltstående komponenter som komplette infrastrukturløsninger. Derudover tilbyder vi drift, vedligehold og overvågning. Vores spidskompetencer er inden for Microsoft System Center suiten, Veeam og Citrix.

Læs mere

 

Skal vi rightsize din IT?
Hvor står din IT i dag? Kan jeres indkøb optimeres, får I penge for jeres brugte udstyr, og har I en strategi, der sikrer optimal TCO? Er alle komponenter i datacentret optimeret i forhold til hinanden, så I kan reagere hurtigt – og har I en Disaster Recovery plan, hvis der skulle komme et nedbrud? Er I allerede i skyen, eller overvejer I det og vil vide mere fordele og ulemper? Hos Kompetera har vi stor erfaring med at rådgive om mange forskellige IT-løsninger og kan også hjælpe med at rightsize jeres løsning.

 

 Ønsker du at vide mere om hvad Kompetera kan gøre for din forretning kan du udfylde nedenstående formular og blive kontaktet angående dine interesseområder.

Kontakt Kompetera

Kontakt Kompetera og hør hvordan vi kan styrke din forretning.

Kontakt