Enterprise

Enterprise Kompetera

Hos Kompetera hjælper vi vores kunder med at lave en effektiv it-infrastruktur ved at skabe sammenhæng mellem alle datacentrets dele: Server, storage, netværk, backup, strøm og køling samt support- og managementsoftware. Vi leverer alt fra enkeltstående dele til implementering af helt nye datacentre.

 

Analyse, løsning og implementering
For at levere løsninger, der lever op til vores kunders forretningskrav og krav til driftssikkerhed, har vi udarbejdet en arbejdsproces, vi altid følger. Vi starter med en situationsanalyse, hvor vi sætter os ind i kundens nuværende infrastruktur og deres krav og ønsker til fremtiden. Derefter går vi ind i en designfase, hvor vi med udgangspunkt i vores analyse kommer med en anbefaling til løsning, som vi tager den videre dialog ud fra.

Efter kunden har valgt en løsning, skal den implementeres. Det gøres enten af kunden selv eller i samarbejde med Kompeteras konsulenter, som laver større eller mindre dele af implementeringen alt efter løsningens omfang og prioritering af ressourcer hos kunden. Vi tilbyder også vores kunder at hjælpe med driften, hvis der er et ønske om at koncentrere sig om andre opgaver i IT-afdelingen.

 

Højt certificeringsniveau på udvalgte mærker
Hos Kompetera har vi valgt at fokusere vores viden og certificeringer på følgende udvalgte mærker: HP, Lenovo, Ubiquiti, Veeam og Microsoft. Derudover sælger og rådgiver vi også inden for andre mærker som Dell, Nimble Storage, EMC, Symantec og Cisco – samt Eaton og APC på strøm.

Vi har valgt at gå til markedet med denne fokusering, da det er vores erfaring, at vi finder de bedste løsninger til kunderne med netop den sammensætning af leverandører. Derudover er vores dedikerede fokus også kundernes garanti for, at vi altid er fuldt opdateret og derved yder den bedst mulige rådgivning.

Læs mere om alle vores partnere og certificeringer her.

 

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om hvordan Kompetera kan hjælpe jer med at skabe en effektiv it-infrastruktur, er du velkommen til at kontakte
Brian Mortensen på 39 48 48 09 eller bm@kompetera.dk.

 

Kontakt Kompetera

Kontakt Kompetera og hør hvordan vi kan styrke din forretning.

Kontakt