Om Kompetera

Kompetera er en danskejet IT-virksomhed, grundlagt i 2004. Siden har vi hjulpet vores kunder med at skabe stabil IT-drift gennem konsulentydelser, infrastrukturløsninger til datacentret samt levering af hardware til virksomheden.

I dag oplever vi, at IT-afdelingerne arbejder under et stadigt større pres. Forretningen kræver en høj grad af sikkerhed, hurtig reaktionsevne og nye services. Brugerne kræver mobilitet, frihed i arbejdet og adgang til data. Budgettet kræver mådehold og rettidig omhu. Det er vores mission at lette presset ved at tilbyde skalérbare hybridløsninger.

Det bedste fra begge verdener

Hos Kompetera har vi tilpasset vores forretning, så vi har spændvidden til at hjælpe vores kunder med de nye udfordringer. Vi leverer både traditionel IT-infrastruktur, rene cloudløsninger og hybridløsninger, der forener det bedste af begge verdener og kan udvikles sammen med forretningen. Vi kalder det rightsizing IT.

Client  |  Enterprise  |  Cloud  |  Solutions

Læs mere om kompetenceområder


Kompetera som samarbejdspartner

Hos Kompetera er det vores vision, at vores kunder skal være så tilfredse, at de anbefaler os til andre.

Med Kompetera får du derfor en partner, der yder kompetent rådgivning og sparring. Vi er heller ikke bange for at udfordre vores kunder – og lægger desuden stor vægt på at give en god personlig service og være meget fleksible i forhold til at få samarbejdet til at fungere optimalt. Derudover har vi et netværk af dygtige samarbejdspartnere og andre kunder, som man kan dele erfaringer med.

Referencer

Vi har spurgt en række af vores kunder om, hvorfor de har valgt lige netop Kompetera som deres IT-leverandør. Læs hvad de siger og se en video her.